Füvesítés, gyepszőnyeg telepítésKertépítés, kerti tó, öntözéstechnikaTérkövezés, sziklakert építés, térburkolásAutomata öntözőrendszer telepítés

Füvesítés - akár 1 nap alatt

 

Fűmag vetése vagy gyepszőnyeg?

Mielőtt belefognánk a kertépítés egyik legmunkaigényesebb feladatához, a füvesítéshez, el kell döntenünk, hogy gyorsan szeretnék-e kertet, egybefüggő, zöld gyepszőnyeget, vagy kivárjuk a kézzel vetett fű minimum egy hónapos növekedését. Összehasonlításként nézzük meg, miben különbözik a gyepszőnyeg és a fűmaggal történő füvesítés:

  • Gyeptégla, gyepszőnyeg telepítés előnyei: a füvesítés azonnal kész, a gyepszőnyeg gyommentes, előnevelt 18 hónapos pázsit. 13 fűmagkeverékből áll. 18 hónapig folyamatosan nyírják, gyeptrágyázzák, ápolják. Nagyobb befektetést igényel. 1. osztályú pázsit – a leggyorsabb füvesítés, garantált minőség!
  • A pázsitot gyepszőnyeggel történt füvesítés után kb. 2 hét elteltével lehet használatba venni.
  • Kézi füvesítés -  fűmag vetés: Sok múlik a fűmag minőségén. Kezdetben hosszú, minimum 1 hónapos odafigyelést igényel. Gyomosodásra hajlamos, nagy a vízigénye. A füvesítés olcsóbb módja, amely több időt és munkát igényel.
  • A pázsitot fűmag vetéssel történt füvesítés után kb. 5-7 hét elteltével lehet használatba venni.

Azoknak, akik szeretnék minél gyorsabban zölddé varázsolni kertjüket és megengedhetik maguknak a füvesítés hatékonyabb módját, a gyepszőnyeget, gyeptéglát ajánljuk. Füvesítés után a kert egyik napról a másikra kizöldül. Gyepszőnyeg, gyeptégla esetén kb. 2 hetet kell várni, amíg 100%-ban legyökeresedik. A gyepszőnyeget nem csak családi házak, hanem közterületek, parkok, sportlétesítmények füvesítésére használhatjuk.


Füvesítés gyepszőnyeggel akár 1 nap alatt - kérjen árajánlatot!

Nem akar kockáztatni? Profi pázsitot szeretne korrekt áron? Kérjen árajánlatot a CiprusKerttől!


Kapcsolódó oldalak

kertépítés ajánlat kertépítés akciók
Ugrás a lap tetejére
Komplett kertépítés Budapest és a Balaton körül is! Füvesítés, gyeptégla és automata öntözőrendszer telepítés.
Bízza ránk! - Mindenünk a kert! l
© www.kertepites-gyepszonyeg.hu 2023
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!
Kertépítés-gyepszőnyeg